Tijdens bepaalde werkzaamheden is het fijn en tevens handig om een werkjas te dragen. Vooral als je veel buiten werkt en in de herfst en winter het fris kan zijn om zonder jas buiten te werken. Om extra op te vallen kun je een werkjas bedrukken met je bedrijfslogo of een pakkende slogan. Als je kiest voor een werkjas bedrukken dan kies je ook voor een extra stuk professionaliteit en een representatieve uitstraling.

In deze blog vertellen we je graag meer over de voordelen van een werkjas bedrukken en hoe je de ja kunt inzetten voor je bedrijf en extra zichtbaarheid. Benieuwd? Lees dan hieronder verder.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij werkkleding moet je verwachten dat deze tegen een stootje kunnen. Net als een werkbroek die je vaak lang aan hebt om in te werken en dit geldt ook voor een shirt en werkjas. De kleding moet veilig zijn en tevens van hoogwaardige kwaliteit. Het dragen van een werkjas is daardoor er geschikt voor verschillende beroepsgroepen. Denk aan het werken in de bouw, verkeer of als schilder. Zeker wanneer de werkzaamheden zich voornamelijk buiten afspelen is het belangrijk om goed aangekleed te werken. Werknemers die ziek worden door de koud wil je tenslotte koste wat kost voorkomen.

Tot slot de kwaliteit prijsverhouding bij bedrukte kleding is goed. Soms heb je de keus uit kleding van bepaalde merken die de drukker aanbiedt, alleen het is soms dus ook mogelijk om op een bestaand kledingstuk je bedrijfslogo of een slogan te drukken.

Een professionele uitstraling tijdens het werk

Wanneer je kiest voor het bedrukken van bedrijfskleding of een werkjas dan zorgt dat voor een professionele uitstraling. Als er een bedrijfslogo op je kleding staat geeft dit namelijk een professionele indruk. Wanneer je zelf als ondernemer of je werknemers kleding dragen met een bedrijfslogo er op vallen zij en daarmee ook jouw bedrijf extra op. Ook zegt dit iets over de onderneming. Wanneer je zelf een bedrukte jas draagt of de werknemers, geeft dit een teken van verbondenheid. Je straalt daarmee trots en zelfverzekerdheid uit over het product of de dienst die jij aanbiedt.

Teamgevoel creëren

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het dragen van bedrukte kleding schept binnen een team. Niet voor niets hebben voetballers of andere sporters bij een sportclub dezelfde kledingstukken aan qua kleur, logo of een slogan. Je creëert met bedrukte kleding een waar teamgevoel. Naast gelijkheid op de werkvloer komt daar ook een stuk saamhorigheid bij kijken. De teamspirit kan hierdoor alleen maar vergroten.

Dit geldt voor meerdere ondernemingen. Denk aan de horeca, waarbij het sowieso representatief is dat werknemers in dezelfde soort kleding werken. Dit met als doel dat gasten de werknemers goed kunnen herkennen. En net als bij iedere onderneming wordt een onderneming pas succesvol wanneer je het met zijn allen doet. Wanneer er een team is dat op elkaar kan bouwen en goed op elkaar is ingespeeld.

Wil je de werkjas nu extra persoonlijk maken? Dan kun je er ook nog voor kiezen om de intialen van de werknemers op bijvoorbeeld de borst te laten drukken. Zo hoef je niet persé een naambordje te laten drukken, maar kun je dat in één keer doen met de jas bedrukken. Zo houdt ook iedereen zijn eigen kledingstuk en geeft ook dit weer een professionele uitstraling en natuurlijk is het erg persoonlijk.